ГлавнаяНовости ЖКХАльтернативная энергетикаНКРЕКП ухвалила тариф для виробників електроенергії з альтернативних джерел

НКРЕКП ухвалила тариф для виробників електроенергії з альтернативних джерел

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, ухвалила три постанови, щодо тарифів для виробників електроенергії з альтернативних джерел
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, ухвалила три постанови, щодо тарифів для виробників електроенергії з альтернативних джерел. Нові тарифи набирають чинності з 1 жовтня 2024 року, про це повідомила пресслужба Регулятора, пише "Україна Комунальна". 
 
Регулятор окремою постановою встановив нові  тарифи на електричну енергію загалом 1145 підприємствам-виробникам, а частині з них – надбавки до цих тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва. 
 
Крім того, Нацкомісія переглянула тарифи на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт. 
 

НКРЕКП також ухвалила встановити тарифи на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств, встановлена потужність яких не перевищує 30 кВт.  

 
Комментарии (0)