ГлавнаяВидеорепортажАльтернативная энергетикаМодернізація ТЕЦ є ключовим пріоритетом групи на цей рік - Нафтогаз

Модернізація ТЕЦ є ключовим пріоритетом групи на цей рік - Нафтогаз

Модернізація ТЕЦ є одним із ключових пріоритетів на 2024 рік, які менеджмент групи "Нафтогаз" обговорив із наглядовою радою компанії
Модернізація ТЕЦ є одним із ключових пріоритетів на 2024 рік, які менеджмент групи "Нафтогаз" обговорив із наглядовою радою компанії, про це повідомила пресслужба компанії, пише "Україна Комунальна".
 
"Об’єкти теплової генерації, які передали "Нафтогазу", у вкрай важкому стані. Вони роками не модернізувались, війна також негативно вплинула на їхню роботу. В сьогоднішніх умовах вони не можуть працювати ефективно та забезпечити належний рівень надійності. Тому нам вкрай необхідно віднайти кошти на модернізацію цих об’єктів", - говориться в повідомлені.
 
Серед ключових пріоритетів групи в нинішньому році в "Нафтогазі" також виокремили зростання видобутку газу і нафти, збільшення обсягів газу іноземних енергокомпаній в українських ПСГ, розвиток клієнтських сервісів для побутових споживачів і захист об'єктів в умовах війни.
 
Зокрема група планує за підсумками поточного року наростити видобуток природного газу на 0,5 млрд куб. м і залучити майже 4 млрд куб. м газу іноземних трейдерів для зберігання в українських підземних сховищах проти 2,5 млрд куб. м у 2023 році.
 
Як повідомлялося, компанія планує у 2024 р. видобути 15 млрд куб. м природного газу за рахунок ПАТ "Укргазвидобування" та ПАТ "Укрнафта".
 

Торік ПАТ "Укргазвидобування" видобуло 13,5 млрд куб. м газу. 

 
Комментарии (0)