ГлавнаяНовости ЖКХФинансирование ЖКХМВФ обіцяє приєднатись до відновлення України після війни

МВФ обіцяє приєднатись до відновлення України після війни

Міжнародний валютний фонд готується до відновлення України після війни. Про це повідомила директорка-розпорядниця МВФ Кристаліна Георгієва
Міжнародний валютний фонд готується до відновлення України після війни. Про це повідомила директорка-розпорядниця МВФ Кристаліна Георгієва, про що повідомила пресслужба фонду.
 
"Сподіваючись на мир, ми маємо зробити все можливе, щоб допомогти Україні та всім постраждалим країнам. Разом з міжнародними партнерами ми готуємося до масштабних зусиль для відновлення, які будуть потрібні", - сказала голова МВФ.
 
Також вона нагадала, що МВФ уже надав екстрене фінансування обсягом 1,4 мільярда доларів, щоб допомогти задовольнити нагальні потреби України у видатках. А минулого тижня запустили спеціальний рахунок, який "дає безпечний спосіб подальшого фінансування України".
 

"Ми також активно працюємо, щоб підтримати сильно постраждалих сусідів України, таких як Молдова — країна з населенням лише 2,6 мільйона людей, яка вже прийняла понад 400 тисяч біженців. І ми посилюємо підтримку 20 відсотків наших країн-членів, які переживають нестабільність чи конфлікти", - додала Георгієва. 

 
Комментарии (0)