НКРЕКП: Розвиток ВДЕ є пріоритетом

Розвиток розподіленої генерації, в тому числі відновлюваних джерел енергії, на сьогодні є безумовним пріоритетом, про це розповів Глава НКРЕКП Костянтин Ущаповський
Розвиток розподіленої генерації, в тому числі відновлюваних джерел енергії, на сьогодні є безумовним пріоритетом, про це розповів Глава НКРЕКП Костянтин Ущаповський.
 
"Ми як Регулятор виступаєма за підтримку інвестиційної привабливості сектору "зеленої" генерації», - заявив голова комісії на нараді з виробниками електричної енергії.
 
Він наголосив, що розвиток ВДЕ в нинішніх умовах для України є основним пріоритетом в енергетиці.
 
Учасники наради обговорили актуальні питання, які виникають у виробників з відновлюваних джерел енергії під час їх роботи на ринку електричної енергії з урахуванням поточної ситуації в енергетиці. Піднімалось питання проблематики проведення своєчасних та у повному обсязі розрахунків за електроенергію з виробниками, що працюють за "зеленим" тарифом та інші.
 

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський на зустрічі з американськими інвесторами наголосив на необхідності підтримки Україною інвестицій в відновлювану енергетику. 

 
Комментарии (0)