ГлавнаяНовости ЖКХСобытияЧиновники горсовета г.Суммы «заработали» на счетчиках тепла 350 тыс грн.

Чиновники горсовета г.Суммы «заработали» на счетчиках тепла 350 тыс грн.

Оперативники Управления защиты экономики Сумской обл. разоблачили преступную схему разворовывания городского бюджета, организованную руководителями одного из департаментов городского совета и директором коммерческой структуры
Работники Управления защиты экономики (УЗЕ) в Сумской области ДЗЕ Национальной полиции Украины установили, что в конце 2015 года чиновниками департамента городского совета заключены договоры с обществом на изготовление проектно-сметной документации на установку счетчиков тепла в квартирах жителей Сум, сообщает пресс-служба Национальной полиции.
 
Для реализации своих преступных намерений, злоумышленники внесли ложные сведения в акты выполненных работ. Отметили завышенную стоимость материалов и приборов. Сумма ущерба, нанесенного городскому бюджету, составляет 350 тысяч гривен.
 
Работники Управления защиты экономики совместно со следователями области провели санкционированные обыски и изъяли документацию, которая подтверждает их преступную деятельность. 

В рамках уголовного производства, открытого по ст. 191 (Присвоение, растрата имущества или завладение им путем злоупотребления служебным положением) Уголовного кодекса Украины, проводятся следственные действия. 

Необходимо обновить гардероб? А времени на поход в магазин не хватает? Интернет помощник в этом деле. Вашему вниманию представлен интернет магазин Euro-zone одежда. Заходите и выбирайте среди предложенного разнообразия ассортимента необходимый товар.

 
Комментарии (2)
Коля Пухов
28 ноября 2016 г. 18:51
Якщо стіни , через які йде теплообмін між приміщеннями і вулицею, розгерметизовані, то який смисл обліковувати тепло, подане для обігріву такого приміщення? Адже це все одно , що обліковувати тепло, подане для обігріву вулиці.А розгерметизовані вони штучно у такий спосіб. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------У 2010-2013 роках усі державні свята супроводжувались у Києві грандіозними по кількості та потужності вибухів святковими салютами, дію яких можна було порівняти з дією невеликого землетрусу. Люди, у тому числі і ветерани , неодноразово скаржилися до колл-центру, що результатами цих салютів стають пошкодження будівельних конструкцій внаслідок ударної хвилі, а саме: утворення тріщин в стінах, особливо у хрущовках, аварії водопроводу і каналізації. Натомість, колл-центр навіть не реєстрував ці звернення, пояснюючи ветеранам, що ці вибухи у їх честь і від них розгерметизації будинків бути не може. Однак, насправді зараз майже усі будинки Києва розгерметизовані по причині святкових "землетрусів" 2010-2013 років. Особисто я вважаю, що ця розгерметизація робилася навмисно з метою подальшого здирництва на утеплення будинків.
Коля Пухов
28 ноября 2016 г. 18:53
Головбухи УПРАВЛІНЬ ОСВІТИ м. Києва щомісяця офіційно отримують премії, що у декілька разів перевищують їх посадовий оклад. Премії цих головбухів формуються із невиплаченої частини надбавок і доплат : подивіться у штатні розписи і ви побачите, що головбух для спеціалістів зазначає 50-відсоткову надбавку, а реально виплачує їм лише по 20-30 відсотків ; решту головбух розподіляє на власний розсуд у вигляді премій , в основному, собі та заступникам. -------------------------------------------------------------------------------------------. ------------------------------------------------------------------ Відомо, що це ж саме порушення має місце не тільки у Києві, і не тільки в освіті; і були скарги працівників щодо цього порушення, і нічого у цьому плані не змінилося на краще.