ГлавнаяУслугиФинансирование ЖКХТоп-3 дводверних холодильника для дому

Топ-3 дводверних холодильника для дому

Сучасні холодильники представлені моделями на будь-який смак та під різні потреби

 

Сучасні холодильники представлені моделями на будь-який смак та під різні потреби. Вибираючи техніку, слід враховувати площу, на якій планується її розмістити, та кількість продуктів, що підлягають зберіганню нетривалий період, а також заморожуванню. У вас велика сім'я або ви любите запасатися продуктами про запас, але не знаєте, який прилад вибрати? Пропонуємо ТОП-3 дводверні моделі холодильників, найбільш популярних серед споживачів.

 

Samsung RS67A8510S9/UA

 

Холодильник із загальним корисним об'ємом для зберігання 609 л. Використання технології SpaceMax™ дозволило виробнику збільшити простір для зберігання їжі. Зовнішні розміри приладу при цьому не стали більшими, а стінки зменшилися без шкоди енергоефективності. Завдяки технології Twin Cooling можна залишити працюючим лише один відсік. Для зберігання великої кількості свіжих продуктів морозилку легко перетворити на холодильну камеру. Для заморожування значного обсягу продуктів слід зробити навпаки. Для оптимізації вологості та температури у камерах холодильника виробник використовує систему Twin Cooling Plus. Незалежні охолоджувачі та випарники не дають змішуватись запахам, дозволяючи довше зберігати свіжість продуктів. Елементи керування пристроєм зручні у доступі. Виробник подбав про те, щоб дводверний холодильник Samsung могли використовувати навіть люди з обмеженими можливостями.

Toshiba GR-RS780WE-PGJ

Холодильник з корисним об'ємом 592 л оснащений вологонепроникною плівкою Mist Charge Unit, що дозволяє підтримувати в камері високу вологість для зберігання овочів та фруктів. Швидкому охолодженню та якісній підтримці температури сприяє технологія Dual Alloy Cooling. Опція Origin Inverter спрямована на розпізнавання потужності охолодження компресора. При зміні показників вентилятор починає крутитися швидше або повільніше. Це робить охолодження в камері ефективнішим та сприяє енергозбереженню. Висувні ящики у відсіках дозволяють зберігати різні продукти окремо. Їх зручно висувати навіть під час відкриття дверей на 90 градусів.

 

Gorenje NRR9185EABXLWD

Зручний в управлінні прилад на 544 л, змінювати функції камер, в якому можна натисканням лише однієї кнопки. Морозильна камера може переключитися в режим холодильного відсіку або ZeroZone, в якому легко розмістити тістечка, закуски та напої для вечірки. На тривалий час пристрій переводиться в режим енергозбереження. Завдяки функції FastFreeze прилад заморожує продукти з максимальним збереженням вітамінів та інших поживних речовин. Через два дні холодильник автоматично повертається до початкових установок. MultiFlow 360° - система вентиляції, що рівномірно розподіляє повітря в холодильній камері, що забезпечує ідеальний мікроклімат на всіх полицях. Для зручного пошуку продуктів пристрій оснащений економічними світлодіодними лампами.

 
 
Комментарии (0)