ГлавнаяНовости ЖКХФинансирование ЖКХТуреччина планує приватизацію українських енергетичних підприємств

Туреччина планує приватизацію українських енергетичних підприємств

Турецька компанія Aksoy Ventures, яка поєднує діяльність у генерації електроенергії, дистрибуції палива та промисловому будівництві, зацікавлена в приватизації українських енергетичних підприємств та реалізації інфраструктурних об’єктів

Турецька компанія Aksoy Ventures, яка поєднує діяльність у генерації електроенергії, дистрибуції палива та промисловому будівництві, зацікавлена в приватизації українських енергетичних підприємств та реалізації інфраструктурних об’єктів.

Про це повідомила пресслужба офісу президента України на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Aksoy Ventures, яка поєднує діяльність в генерації електроенергії, дистрибуції палива і промисловому будівництві, зацікавлена в приватизації українських енергетичних підприємств і реалізації інфраструктурних об’єктів», — сказано в повідомленні.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко заявив, що Україна особливо зацікавлена саме в турецьких інвестиціях.

«Україна зацікавлена в подальшому зростанні турецьких інвестицій та реалізації спільних проєктів, у тому числі інфраструктурних, на умовах державно-приватного партнерства», — цитує пресслужба його слова.

Президент України Володимир Зеленський підкреслив, що процес залучення інвестицій має проходити швидкими темпами.

Читайте також в «Терміналі», на черговому засіданні уряд ухвалив низку  важливих рішень, якими  запроваджуються європейські підходи до управління державним майном. Зокрема, було прийнято розпорядження про передачу  близько 200 державних підприємств Фонду Держмайна для подальшої приватизації.

 

 
Комментарии (0)