ГлавнаяНовости ЖКХНовости ЖКХПомітна економія:українці стали частіше встановлювати теплу підлогу

Помітна економія:українці стали частіше встановлювати теплу підлогу

Останнім часом під час пошуку ідеального способу обігріву житлових приміщень українці все частіше віддають перевагу так званим теплим підлогам

Останнім часом під час пошуку ідеального способу обігріву житлових приміщень українці все частіше віддають перевагу так званим теплим підлогам. Не дивлячись на те, що технологія встановлення підлог з підігрівом з’явилася достатньо давно, популярною вона стала зовсім нещодавно.

Звичайно, ріст попиту на такі підлоги спричинений цілою низкою їхніх переваг. Перш за все, завдяки теплим підлогам тепло точно стає доступнішим, адже їх встановлення дозволяє суттєво зекономити на оплаті комунальних послуг.

Втім, щоб таки отримати можливість економії, важливо обрати якісну теплу підлогу від перевіреного виробника. Наприклад, замовити теплі підлоги DEVI можна на сайті moyo.ua.

5 переваг теплих підлог високої якості

Серед причин популярності системи «тепла підлога» слід згадати:

  • Економічність. Як уже згадувалося вище, встановлення теплої підлоги справді може допомогти помітно скоротити витрати на опалення. Особливо, якщо відмовитися від газового опалення на користь інноваційної технології обігріву. Якісна тепла підлога майже на 40% економічніша за звичайні батареї, якими оснащена більшість сучасних будинків. Крім того, підлоги з підігрівом дозволяють економити не лише кошти, але й дорогоцінний вільний простір у житлових приміщеннях.

  • Непомітність. На відміну від більшості обігрівальних пристроїв, тепла підлога монтується під підлогове покриття, тому жодним чином не впливає на продуманий та стильний інтер’єр кімнат у будинку. Наявність системи у будинку просто нереально помітити неозброєним оком – її можна тільки відчути.

  • Ефективність. Тепла підлога – це запорука правильного, точніше – оптимального, температурного режиму в домі. Система рівномірно нагріває повітряну масу, забезпечуючи однакову температуру по всій території приміщення. До того ж, теплій підлозі потрібно у кілька разів менше часу для того щоб обігріти великий будинок, ніж, для прикладу, електричному обігрівачеві.

  • Відсутність впливу на вологість повітря. Ні для кого не секрет, що опалювальні пристрої, зазвичай, сушать повітря. Це може призвести до виникнення алергії чи інших хронічних захворювань. У цьому плані теплі підлоги абсолютно безпечні, на відміну від інших девайсів.

  • Широкі можливості вибору. Асортимент теплих підлог справді різноманітний – на ринку представлені рішення майже на будь-який смак.

Отже, прихильність українців до теплих підлог – явище не випадкове, а, швидше, цілком раціональне та закономірне.

 
Комментарии (0)