ГлавнаяНовости ЖКХФинансирование ЖКХ«Укрпошта» отримала 6,5 мільярда доходу

«Укрпошта» отримала 6,5 мільярда доходу

АТ "Укрпошта" за результатами 9 місяців 2020 року збільшила прибутковість на 16% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року і отримала 6,5 млрд грн чистого доходу

 

АТ "Укрпошта" за результатами 9 місяців 2020 року збільшила прибутковість на 16% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року і отримала 6,5 млрд грн чистого доходу.

Про це повідомляє прес-служба "Укрпошти".

Чистий прибуток компанії за три квартали склав 60,9 млн грн. "Укрпоште2 вдалося наростити обсяги і доходи за всіма основними напрямками бізнесу - поштовими, фінансовими і торговими послугами.

На 30% зросли доходи від посилок (послуги Укрпошта "Стандарт", Укрпошта "Експрес", SmartBox і міжнародні відправлення ЕМС) за рахунок збільшення на 22% обсягів відправлень. Доходи від дрібних пакетів за звітний період виросли на 35%, обсяги - на 14%.

Клієнти "Укрпошти" стали частіше користуватися фінансовими послугами, зокрема онлайн-сервісами. На 11% зросла кількість поштових переказів.

Доходи поштового оператора від прийому платежів збільшилися на 21%. За рахунок оновлення асортименту виріс також дохід від торгівлі (без обліку купівельної вартості товарів) - на 14% в порівнянні з трьома кварталами 2019 року.

За 9 місяців 2020 року компанія сплатила 2,3 млрд грн податків, зборів, внесків і обов'язкових платежів до бюджетів і державних цільових фондів, що на 25% більше, ніж за три квартали 2019 року.

За результатами 2019 року "Укрпошта" виплатила рекордні 202,7 млн ​​грн дивідендів, що стало найбільшою сумою відрахувань дивідендів до державного бюджету за весь період існування компанії.

 

 

 
Комментарии (0)