ГлавнаяНовости ЖКХОтопительный сезон 2023-2024Власть считает отопительный сезон успешным

Власть считает отопительный сезон успешным

В Минэнерго считают отопительный сезон 2014-2015 успешным, хоть он еще и не закончился. Однако, в ведомстве отмечают, что учитывая температурные режимы, можно констатировать его прохождения.

Власть считает, что Украина, несмотря на трудности, успешно прошла отопительный сезон. Об этом сегодня заявил Министр энергетики и угольной промышленности Украины Владимир Демчишин, передает пресс-служба Кабинета Министров.

«Отопительный сезон в Украине пока еще не закончился, но, учитывая температурный режим, можно утверждать, что мы его успешно прошли», - отметил Владимир Демчишин.

Чиновник также отметил, что в начале отопительного сезона Украина столкнулась с проблемой ограниченных запасов угля.

«Действительно, ситуация была очень сложная. Но мы ее стабилизировали», - сказал он.

Как сообщала «Украина Коммунальная» ранее, в Европейской Комиссии заявили, что новые договоренности относительно газовых поставок в летний период будут действовать вплоть до вынесения решения Стокгольмским арбитражным судом. «Зимний пакет» действовал лишь один сезон.

 
Комментарии (2)
Коля Пухов
23 марта 2015 г. 21:24
Викладаю свої міркування щодо виникнення розгерметизації будинків і споруд у Києві ( можливо, і в інших великих містах). --------------------------------------------------------------------------------------------------------------Мабуть усі пам"ятають, як у 2010-2013 роках усі державні свята супроводжувались у Києві грандіозними по кількості та потужності вибухів святковими салютами, дію яких можна було порівняти з дією невеликого землетрусу. Люди, у тому числі і ветерани , неодноразово скаржилися до колл-центру, що результатами цих салютів стають пошкодження будівельних конструкцій внаслідок ударної хвилі, а саме: утворення тріщин в стінах, особливо у хрущовках, аварії водопроводу і каналізації. Натомість, колл-центр навіть не реєстрував ці звернення, пояснюючи ветеранам, що ці вибухи у їх честь. Мешканці багатоповерхівок можуть підтвердити, що взимку навіть при добре розігрітих батареях у їх квартирах було холодно , оскільки тепло виходило назовні через утворені вибухами мікротріщини у стінах будинків. Припускаю, що такі потужні та чисельні вибухи під виглядом святкових салютів робилися навмисно режимом Януковича з метою руйнування житлового та нежитлового фонду та комунікацій.
Коля Пухов
23 марта 2015 г. 21:28
Цієї зими, на відміну від попередніх років, мешканці багатоповерхівок повністю розрахувалися за опалення для того, щоб не платити за опалення влітку. Тепер уряд вирішив брати влітку плату за вже проплачену зимою послугу (опалення). Це все одно що у магазині від покупця за один і той же товар вимагати два рази заплатити, тобто пройти через дві каси замість однієї.