ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Влада вважає опалювальний сезон успішним

Влада вважає опалювальний сезон успішним

У Міненерго вважають опалювальний сезон 2014-2015 успішним, хоч він ще і не закінчився. Однак, у відомстві зазначають, що зважаючи на температурні режими, можна констатувати його проходження.

Влада вважає, що Україна, незважаючи на труднощі, успішно пройшла опалювальний сезон. Про це сьогодні заявив Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин, передає прес-служба Кабінету Міністрів.

«Опалювальний сезон в Україні поки що ще не закінчився, але, враховуючи температурний режим, можна стверджувати, що ми його успішно пройшли», - зазначив Володимир Демчишин.

Чиновник також наголосив, що на початку опалювального сезону Україна зіштовхнулася з проблемою обмежених запасів вугілля.

«Дійсно, ситуація була дуже складна. Але ми її стабілізували», - сказав він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Європейській Комісії заявили, що нові домовленості щодо газових поставок у літній період діятимуть аж до винесення рішення Стокгольмським арбітражним судом. «Зимовий пакет» діяв лише один сезон.

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
23 Березня 2015 p. 21:24
Викладаю свої міркування щодо виникнення розгерметизації будинків і споруд у Києві ( можливо, і в інших великих містах). --------------------------------------------------------------------------------------------------------------Мабуть усі пам"ятають, як у 2010-2013 роках усі державні свята супроводжувались у Києві грандіозними по кількості та потужності вибухів святковими салютами, дію яких можна було порівняти з дією невеликого землетрусу. Люди, у тому числі і ветерани , неодноразово скаржилися до колл-центру, що результатами цих салютів стають пошкодження будівельних конструкцій внаслідок ударної хвилі, а саме: утворення тріщин в стінах, особливо у хрущовках, аварії водопроводу і каналізації. Натомість, колл-центр навіть не реєстрував ці звернення, пояснюючи ветеранам, що ці вибухи у їх честь. Мешканці багатоповерхівок можуть підтвердити, що взимку навіть при добре розігрітих батареях у їх квартирах було холодно , оскільки тепло виходило назовні через утворені вибухами мікротріщини у стінах будинків. Припускаю, що такі потужні та чисельні вибухи під виглядом святкових салютів робилися навмисно режимом Януковича з метою руйнування житлового та нежитлового фонду та комунікацій.
Коля Пухов
23 Березня 2015 p. 21:28
Цієї зими, на відміну від попередніх років, мешканці багатоповерхівок повністю розрахувалися за опалення для того, щоб не платити за опалення влітку. Тепер уряд вирішив брати влітку плату за вже проплачену зимою послугу (опалення). Це все одно що у магазині від покупця за один і той же товар вимагати два рази заплатити, тобто пройти через дві каси замість однієї.