ГлавнаяНовости ЖКХТарифы ЖКХВсю киевскую коммуналку объединят в одну платежку

Всю киевскую коммуналку объединят в одну платежку

Киевские власти хотят объединить все жилищно-коммунальные услуги в одну квитанцию, оплатить которую можно будет через интернет.

Киевские власти хотят объединить все жилищно-коммунальные услуги в одну квитанцию, оплатить которую можно будет через интернет. Об этом сообщил руководитель Департамента информационно-коммуникационных технологий КГГА Юрий Назаров, передает пресс-служба Киевсовета.

«У нас идея — создать единую квитанцию. Сейчас у нас множество платежек, и не только пожилые люди, но и мы теряемся кому, за что и сколько платить», — сказал он.

По его словам, сейчас главный информационно-вычислительный центр готов организовать единый платежный документ.

«Чтобы по крайней мере хоть в электронном виде можно было заплатить один раз из своего кабинета», — сказал Назаров.

 

 
Комментарии (1)
Коля Пухов
18 мая 2017 г. 21:22
Як ви думаєте, для чого провадяться постійні зміни формату платіжок? Я думаю, що це робиться з метою приписування штучних "боргів" побутовим споживачам. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Часто при зміні форми платіжок споживачам штучно приписується "борг", якого довести "помилковість" досить непросто, адже нові і старі форми платіжок, як правило, мають різні реквізити. Так, наприклад, АК "Київводоканал", при запровадженні нової форми платіжки , у травні 2016 р. , штучно, просто так від стелі, поприписував "борги " побутовим споживачам. "Київводоканал" вимагає, щоб споживач у свій власний робочий час та за власний рахунок привозив до них оплачені квитанції та довідки про субсидії (та їх ксерокопії) за попередні роки, і тоді заяву про штучний "борг" буде розглянуто . Аналогічно "Київгаз", ставши "Київгазенерджи", при запровадженні нової форми платіжки також приписав штучні "борги" побутовим споживачам, і включив їх у суму "До сплати". І споживачі, плюючись та клянучи, сплатили ті штучно придумані "борги". ... Ще раніше, "Київенерго" при запровадженні "рахунків" замість абонкнижок по сплаті за електроенергію приписуванням штучних " боргів" пообскубло сотні тисяч сумлінних споживачів.... -------------------------------------------------------------------------------------------- Тепер знову готується зміна формату платіжок, а отже, і нова хвиля приписування штучних "боргів".