ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДержавне агенство з інвестицій проспонсує проекти Дніпропетровщини

Державне агенство з інвестицій проспонсує проекти Дніпропетровщини

Протягом 5 років Держінвестпрект України забезпечить спільне фінансування проектів «Нове життя», «Якісна вода», «Відроджене скотарство», «Чисте місто», «Доступне житло», «Індустріальні парки».

Дніпропетровська обласна державна адміністрація та Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами підписали меморандум про співпрацю, згідно з якою Держнацпроект забезпечить співфінансування шести національних проектів у регіоні на суму 150 млн дол. Відповідний меморандум був підписаний 21 березня в Києві.

Про це «У.К.»  повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

Протягом 5 років Держінвестпроект України забезпечить спільне фінансування проектів «Нове життя», «Якісна вода», «Відроджене скотарство», «Чисте місто», «Доступне житло», «Індустріальні парки».

Меморандумом передбачене будівництво сучасного концертно-виставкового комплексу в Дніпропетровську, будівництво парку розваг в Кривому Розі, створення історико-культурного парку міжнародного рівня на Иргеньскому півострові, який розповідатиме про історії козацтва. Також спільно з Держівестпроектом України буде побудовано овочесховище. Загальна вартість проектів складе близько 150 млн дол.

Дніпропетровська облдержадміністрація, обласна рада та Держінвестицій розроблять спільний план дій на 2012-2015 рр. по залученню інвестицій, будуть сформовані бази даних інвестпроектів Дніпропетровської області.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)