ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання Харків та передмістя чекають добові відключення води

Харків та передмістя чекають добові відключення води

У Харкові та передмісті будуть відключати водопостачання на добу кілька разів. Причиною цього є проведення планових робіт на водопровідних мережах.

У Харкові та приміських населених пунктах з 22 по 23 квітня та з 29 по 30 квітня відключать водопостачання у кількох районах міста. Незручності пов’язані з плановим ремонтом водопровідних мереж. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, з 8:00 22 квітня по 8:00 23 квітня води не буде в частині Орджонікідзевського району:
 
у селищі ім. Докучаєва, навчальному господарстві «Комуніст», мікрорайонах «Горизонт-1», «Горизонт-2», мікрорайонах №759, 759а, 761, Роганському промвузлі. Водопостачання мікрорайону Шарикового буде здійснюватися з пониженим тиском.
 
А з 29 по 30 квітня водопостачання припинять у районах:
 
в частині Фрунзенського району, обмеженій пр. Московським, пр. 50-річчя СРСР, річкою Немишля, пр. Тракторобудівників, пр. Московським, вул. Харківських Дивізій, вул. Танкопія, вул. Енергетичною;
 
в частині Комінтернівського району, обмеженій пр. Московським, вул. Балашовською, залізничним полотном, селищем Качанівка, селищем Артема, пр. 50-річчя СРСР, вул. Ньютона, пр. Героїв Сталінграда, пр. Маршала Жукова, вул. Танкопія, вул. Енергетичною.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора в кількох районах було тимчасово припинено водопостачання. Це пов'язано з аварійно-відновлювальними роботами на водопровідних мережах.
 
Коментарі (0)