ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні події Комунальники Черкащини «прикарманили» майже півтора мільйони

Комунальники Черкащини «прикарманили» майже півтора мільйони

Встановлено, що у 2010 році два смілянські комунальні підприємства та приватне підприємство уклали угоду щодо спільної діяльності з надання якісних житлово-комунальних послуг мешканцям міста.

У Черкаській області співробітники СБУ викрили розтрату коштів комунальних підприємств у сумі 1,4 млн гривень. Про це повідомили в прес-службі СБУ. 

Співробітники СБУ виявили факт розтрати комерційною структурою м.Сміла, коштів, які належать комунальним підприємствам. 

«Встановлено, що у 2010 році два смілянські комунальні підприємства та приватне підприємство уклали угоду щодо спільної діяльності з надання якісних житлово-комунальних послуг мешканцям міста.

У лютому 2011 року керівники приватного підприємства, не виконавши умов договору, уклали угоду з комерційною структурою м.Запоріжжя щодо проведення робіт із хімічного промивання опалювальних котлів і систем опалення котелень м.Сміла. На підставі актів виконаних робіт на розрахунковий рахунок запорізької фірми були перераховані 1,4 млн гривень. Однак, роботи, зазначені в угоді, підрядник не виконував», - йдеться в повідомленні.

Слідчим відділом Управління СБУ в Черкаській області порушено кримінальну справу за ч.5 ст.191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах» та ч.2 ст.366 «Службове підроблення» Кримінального кодексу України. Триває слідство. 

Джерело - УНН

 
Коментарі (0)