ГоловнаНовини ЖКГТранспорт Кіровоградський транспорт їздитиме за новою схемою

Кіровоградський транспорт їздитиме за новою схемою

Кіровоградські чиновники повинні були розробити нову схему маршрутів різного роду громадського транспорту.

Кіровоградська міська рада звернулась за допомогою до студентів КНТУ аби ті провели моніторинг пасажиропотоку. 

Згідно з отриманими результатами чиновники повинні були розробити нову схему маршрутів різного роду громадського транспорту. Також мав бути організований тендер на перевезення пасажирів. Але представники контролюючих органів повідомляють, що таких дій не вистачає для розробки цілої концепції. Тому потрібно шукати вихід із цієї ситуації. Антимонопольний комітет запропонував свій варіант з даного приводу.

Згідно з проектом, необхідно підійти до вирішення справи з науковим підходом, тому розібратись у цій ситуації мають компетентні установи.

З цього приводу Василь Дзядух зібрав нараду, під час якої обговорювалось питання обстеження пасажиропотоків громадського транспорту міста Кіровограда. Також на даному заході була присутня Ольга Гонтарь, яка займає посаду начальника управління транспорту. На засіданні представники влади розглянули результати спостережень, які були надані студентами Кіровоградського національного технічного університету. Було зауважено, що ці показники далекі від правди, тому необхідно розробити новий план дій. Також потрібно визначити установу, яка буде виконувати цю роботу.

До уваги був прийнятий той факт, що у КНТУ не має ліцензії, згідно з якою представники університету мають виконувати подібні роботи. Також відсутнє необхідне програмне забезпечення. Тому чиновники пішли іншим шляхом, підписавши угоду з ХНАДУ (Харківський національний автомобільно-дорожній університет). На відміну від кіровоградського, у цього вищого навчального закладу є всі відповідні ліцензії. Тому його представники зможуть запропонувати раціональний маршрут транспортної мережі Кіровограда. До того ж у ХНАДУ є певний досвід подібної роботи. Наприклад представники Запорізької і Сумської влади залишились задоволеними. Згідно з графіком, усі етапи закінчаться 30 листопада. 

Джерело - Кіровоград

 
Коментарі (0)