ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика Луганські енергетики впоралися з морозами

Луганські енергетики впоралися з морозами

Відсоток зниження аварійних відключень за три роки склав 33%, і це, незважаючи на щорічне стрімке зростання споживання електроенергії в нашій області.

На сьогодні Луганська область пройшла період критично низьких температур. Порівнюючи проходження ТОВ «ЛЕО» зим 2009-2011 рр., помітна значна динаміка зниження кількості аварійних відключень в електричних мережах.

Як повідомляє прес-служба ТОВ «ЛЕО», якщо в 2009 р. було зафіксовано 1043 автоматичних відключень, в 2010 р. - 507, то в 2011 - 337 автоматичних відключень по всій Луганській області.

«Відсоток зниження аварійних відключень за три роки склав 33%, і це, незважаючи на щорічне стрімке зростання споживання електроенергії в нашій області. У 2009 р. при температурі -20 Луганська область щодня споживала близько 39 560 МВт, цієї зими рекордне споживання електроенергії збільшилося на 10% і вже становить близько 43247 МВт. Відповідно збільшилося навантаження на обладнання, що призводить до одиночних (локальних) знеструмлень споживачів. Але наші бригади (ОВБ) готові до таких ситуацій, тому аварії ліквідуються оперативно», - говорить генеральний директор ТОВ «ЛЕО» Олексій Беспалов.

Значне зниження кількості аварійних відключень в цьому році (і це незважаючи на погодні умови, наближені до надзвичайних) - підсумок підготовчої та профілактичної роботи протягом усього року. В 2011-м в будівництво і реконструкцію мереж ТОВ «ЛЕО» вклало 125 млн грн.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)