ГоловнаНовини ЖКГТранспорт Мешканці Дніпропетровська в очікуванні трамвайного колапсу

Мешканці Дніпропетровська в очікуванні трамвайного колапсу

З 20 квітня починається часткова реорганізація трамвайних маршрутів міста.
З 20 квітня починається часткова реорганізація трамвайних маршрутів міста. Зокрема призупиняється  рух трамваю №4. Його маршрутом курсуватиме трамвай №12, рух якого буде подовжено до площі Островського. З 20 квітня зазначений трамвайний маршрут рухатиметься наступним чином: пл.Островського – вул.Вокзальна – вул. Горького – вул. Шмідта – пр. Пушкіна –  вул. Чкалова – вул. Короленка – вул. Карла Лібкнехта – вул. Героїв Сталінграду – завод Металовиробів. 
 
Про це «У.К.» повідомили у прес-службі департаменту транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради.
 
На лінії трамвайного маршруту №12 працюватимуть 9 поїздів з інтервалом руху у години пік 13-14 хвилин. З 11:00 до 13:00 та з 19:00 до 21:00 для пасажирів, які будуть їхати у напрямку пл. Островського, в районі зупинки «вул. Тельмана» виникатимуть деякі незручності, пов’язані з технічним контролем рухомого складу на оглядовій канаві тривалістю 6 хвилин. Проведення зазначеного технічного  контролю обумовлено правилами експлуатації трамвая та тролейбуса,  зазначають у департаменті.
  
Реорганізація трамвайних маршрутів міста здійснюється в рамках рішення  виконкому міської ради «Про затвердження міських маршрутів загального користування авто- та електротранспорту».
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)