ГоловнаНовини ЖКГТранспорт Перший московський тролейбус приїхав до Севастополя

Перший московський тролейбус приїхав до Севастополя

Голова СМДА додав, що ще один московський тролейбус вже на підході, решта 8 планується отримати прямо з конвеєра заводу-виготовлювача протягом весни.
Перший тролейбус, з 10-ти подарованих Севастополю урядом Москви, вже знаходиться в тролейбусному депо. Нову машину представникам засобів масової інформації 15 лютого презентував голова Севастопольської міської адміністрації Володимир Яцуба.
 
Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Севастопольської міськради.
 
Очільник міста виразив подяку Президентам двох держав Віктору Януковичу і Дмитру Медведєву за такий необхідний подарунок місту.
Нагадаємо, що рішення допомогти Севастополю з оновленням тролейбусного парку було ухвалене під час переговорів між президентами України і Росії в Донецьку.
 
Володимир Яцуба зазначив: «Після домовленостей президентів, я особисто зустрічався з мером Москви Сергієм Собяніним для врегулювання питання про доставку тролейбусів. Ми дуже вдячні йому за виконані обіцянки.Керівництво Москви постаралося, щоб тролейбуси мали найякіснішу комплектацію. Вони оснащені кондиціонерами, сучасними електронними табло. Мають все необхідне для комфортного перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями. Для пасажирів невисокого зросту передбачені спеціальні зручні ручки на поручнях».
 
За словами головного інженера комунального підприємства «Севелектроавтотранс» Сергія Бобкова, зручність нових машин в тому, що їх комплектуючі однакові з нещодавно закупленими львівськими, а це значно полегшить їх експлуатацію.
 
Крім того, голова СМДА додав, що ще один московський тролейбус вже на підході, решта 8 планується отримати прямо з конвеєра заводу-виготовлювача протягом весни. Для прискорення процесу доставки Володимиром Яцубою була досягнута домовленість про спрощення митних процедур з Прем'єр-міністром України.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)