ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика рашисти знову намагаються вимкнути світло у країні

рашисти знову намагаються вимкнути світло у країні

Наразі складно назвати повні масштаби пошкоджень, є "прильоти" по нашій інфраструктурі в усіх регіонах країни, але найскладніша ситуація у північних та центральних областях
У НЕК "Укренерго" заявляють, що рашисти знову намагаються вимкнути світло у країні. Під час нової масштабної ракетної атаки пошкоджено об'єкти енергоінфраструктури. 
 
Наразі складно назвати повні масштаби пошкоджень, є "прильоти" по нашій інфраструктурі в усіх регіонах країни, але найскладніша ситуація у північних та центральних областях.
 
Як йдеться у повідомленні компанії у "телеграм-каналі", у зв'язку з атаками в цих областях запроваджуються в повному обсязі аварійні відключення всіх категорій споживачів. У Києві запроваджуються спеціальні аварійні графіки, додають у НЕК.
 
Так, зараз 80% Львова без світла після удару по об'єкту енергетичної інфраструктури, про це повідомив міський голова Андрій Садовий.
 
"Ситуація дуже складна. 80% Львова залишається без світла. Через відсутність електроенергії тимчасово призупинено подачу тепла. Гарячої води нема. Наші комунальники вже запускають дизель-генератори", - написав він у телеграм-каналі.
 
За даними Садового, одну людину поранено внаслідок ракетного обстрілу, постраждалого оперативно госпіталізовано.
 
Мер Львова також повідомив, що трамваї та тролейбуси у місті не курсують. Відновлювальні роботи розпочнуться після завершення тривоги.
 

"Про відбій тривоги у місті повідомлятимуть машини з гучномовцями", – написав мер Львова. 

 
Коментарі (0)