ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика «Сумитеплоенерго» відповідатиме за тепло у кожній батареї

«Сумитеплоенерго» відповідатиме за тепло у кожній батареї

Відтепер фахівці «Сумитеплоенерго» повністю відповідають за надання якісних послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання – від ТЕЦ до батареї у квартирах.
З 15 лютого КП «Сумижитло» уклало договір з ТОВ «Сумитеплоенерго» на обслуговування внутрішньобудинкових мереж. Відтепер фахівці «Сумитеплоенерго» повністю відповідають за надання якісних послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання – від ТЕЦ до батареї у квартирах.
 
Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Сумської міськради.
 
Таку вимогу поставив міський голова Геннадій Мінаєв, враховуючи скарги сумчан на недогрів у своїх оселях та пошук причин проблеми – теплоносій недостатньої температури чи непідготовлені внутрішньобудинкові мережі.
 
«Нині виявляється те, що ви не зробили у вересні-жовтні при підготовці до опалювального сезону», - звернувся міський голова до керівника «Сумижитло» Євгена Степаненка.
 
Він впевнений, що лише за умови, коли один господар відповідатиме і за стан теплоносія, і за мережі у будинку, можна виправити ситуацію. І приклад тому – кількарічний сумській досвід, коли «Сумитеплоенерго» обслуговувало інженерні мережі. «Тепер я не можу навіть до підвалу будинку потрапити без працівника ЖЕКу», - говорить керівник підприємства Леонід Пляцук.
 
Тож час повернутися до перевіреної та дієвої практики. Відтак, директор «Сумижитло» отримав доручення від міського голови укласти договір з теплоптачальниками про передачу їм на обслуговування мереж. Ефективність такого рішення сумчани мають відчути вже незабаром.

Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)