ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика Тепломережі ужгородських котелень продадуть на металобрухт за 1,5 млн

Тепломережі ужгородських котелень продадуть на металобрухт за 1,5 млн

Труби та обладнання, якими колись подавали централізоване теплопостачання до квартир, підуть на брухт. Вартість обладнання, яке списане, становить 1 мільйон 410 тисяч гривень.

Депутати Ужгородської міської ради дозволили списати тепломережі КП «Уж-енергія». Відтак труби та обладнання, якими колись подавали централізоване теплопостачання до квартир, підуть на брухт. Вартість обладнання, яке списане, становить 1 мільйон 410 тисяч гривень.

Іншим своїм рішенням депутати затвердили, що виручені гроші спрямують на погашення боргів підприємства та ліквідацію аварій у котельнях.

Як повідомив журналістам мер Ужгорода Віктор Погорелов, коментуючи інформацію, що тарифи є завищеними, яку кілька тижнів тому розповсюдив секретар Ужгородської міської ради Віктор Щадей, тарифи на послуги теплопостачання для котелень бюджетних закладів є обґрунтованими. «Віктор не володіє ціноутворенням», – зазначив мер.

За його словами, КП «Уж-енергія» ефективно може обслуговувати котельні і вчасно ліквідовувати технічні збої. Наприклад, за останні 3 місяці різні аварії траплялися у котельнях 77 разів. Комунальники їх успішно ліквідували.
 
Джерело  - Час Закарпаття

 
Коментарі (0)