ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ У Трускавці зменшили тариф на комунальні послуги

У Трускавці зменшили тариф на комунальні послуги

Зниження досягнуто за рахунок зменшення кількості управлінців КП «Трускавецьжитло», скорочення штату аварійної служби, зменшення рентабельності до 8%.
Виконавчий комітет Трускавецької міської ради своїм рішенням затвердив новий тариф на обслуговування і утримання житлових будинків, який відтепер становитиме 1,84 грн. Попередній тариф становив 2,02 грн.
 
Зниження досягнуто за рахунок зменшення кількості управлінців КП «Трускавецьжитло», скорочення штату аварійної служби, зменшення рентабельності до 8%.
 
Нагадаємо, на засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради було розглянуто звернення від громади міста Трускавця щодо запровадження Трускавецьким міськвиконкомом нових тарифів на комунальні послуги. Комісія одноголосно підтримала висунуті нею вимоги. Також комісія підтримала пропозицію скерувати звернення трускавчан до прокуратури Львівської області для належного реагування і захисту їхніх інтересів.
 
До цього, 20 квітня, відбулися збори громади міста Трускавця, де була прийнята резолюція громади в якій йшлося про те, що рішення виконавчого комітету Трускавецької міської ради про підняття – тарифів в 2-3 рази на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій незаконні. А також одним із пунктів резолюції була вимога поіменного голосування по цьому питанню депутатами Трускавецької міської ради та в подальшому забезпечення персоналізації голосування. На зборах громади депутатом Трускавецької міської ради була зачитана довідка надана «Трускавецьжитло», що обґрунтований тариф на квартплату 1,46 грн, а не 2,02 грн.
 
Джерело - ЗІК
 
Коментарі (0)