ГоловнаНовини ЖКГТранспорт «Укрзалізниця» не продає квитки на потяги з Києва до Львова

«Укрзалізниця» не продає квитки на потяги з Києва до Львова

В «Укрзалізниці» з 20 лютого припинили продавати квитки на потяги з Києва у західних напрямках. Залізничники пояснюють це ремонтом рейок на перегонах Малин-Пенізевичі.
Залізничники припинили продавати квитки зі столиці у західних напрямах. Це пов’язано із проведенням відновлювальних колійних робіт на перегонах Малин-Пенізевичі (дільниці Тетерів – Коростень) та Коржевці-Деражня (дільниці Хмельницький-Жмеринка) Південно-Західної залізниці. Про це повідомили «Україні Комунальній» в прес-службі «Укрзалізниці».
 
До того ж, потяги з Заходу їдуть до Києва за зміненим маршрутом. «Поїзди зі Львова, Івано-Франківська та Чернівців прямують до столиці за зміненими маршрутами: через ст. Козятин та Шепетівка. Запізнення поїздів на прибуття до Києва становить від 3 годин і більше», – йдеться в повідомленні. Залізничники запевняють, що у ситуації, що склалася у випадку відмови пасажира від поїздки, повернення квитків буде здійснюватися у повному обсязі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в «Укрзалізниці» майже припинили рух потягів з західних областей. Через просадку колії на перегоні Малин-Пенізевичі (дільниці Тетерів – Коростень) з 19 лютого 18:42 перегін повністю закрито для руху поїздів.
 
Коментарі (0)