ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика «Західенерго» отримало нове «ім’я»

«Західенерго» отримало нове «ім’я»

Акціонери ПАТ «Західенерго» на зборах прийняли рішення про перейменування ПАТ «Західенерго» в ПАТ «ДПЕК Західенерго».

Акціонери ПАТ «Західенерго» на зборах прийняли рішення про перейменування ПАТ «Західенерго» в ПАТ «ДПЕК Західенерго». 

Про це «У.К.» повідомили у компанії.

Також акціонери вирішили здійснити нарахування та виплату дивідендів за підсумками роботи ПАТ «ДПЕК Західенерго» в 2011 році в розмірі 30% чистого прибутку до 1 липня 2012 року і затвердили розмір річних дивідендів за підсумками роботи ПАТ «Західенерго» в 2011 році - 24 млн тис. грн (1,88 грн на 1 акцію).
 
Загальні збори прийняли рішення про забезпечення виконання зобов'язань покупця пакета акцій ПАТ «ДПЕК Західенерго», передбачених договором купівлі-продажу акцій, укладеного DTEK Holdings Limited з Фондом державного майна України 11 січня 2012 року, в тому числі по перерахуванню до державного бюджету України дивідендів за підсумками роботи в 2011 році. При цьому держава отримає дивіденди, нараховані на придбаний у процесі приватизації пакет акцій товариства, яким володіли до його продажу НАК «Енергетична компанія України» та ФДМУ.
 
Загальні збори також припинили діяльність правління ПАТ «ДПЕК Західенерго» і утворили одноосібний виконавчий орган - генеральний директор. Новими членами наглядової ради товариства стали DTEK Holdings BV, DTEK Holdings Limited і Олександр Позняков від НАК «Енергетична компанія України». Також збори акціонерів обрали новий склад ревізійної комісії товариства, в яку увійшли DTEK Investments BV, ТОВ «ДТЕК» і НАК «ЕКУ».

Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)