ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика ЖЕКи Краматорська видають мешканцям замерзлих будинків обігрівачі

ЖЕКи Краматорська видають мешканцям замерзлих будинків обігрівачі

Через внутрішньобудинкові пориви і пошкодження стояків частково простоюють без обігріву 12 багатоповерхових будинків.
У Краматорську триває ліквідація наслідків аварії на ТЕЦ, в результаті якої понад півтори сотні багатоповерхових будинків залишилася без тепла.
 
Як повідомила прес-секретар виконкому міськради Марина Ясинська без опалення залишаються 5 будинків. Це: Б.Хмельницького 1; Катеринича, 13; пр. Миру 6 і 10, б. Машинобудівників, 23. Причина - заморожені будинкові мережі, зараз там проводиться капітальний ремонт.
 
Крім того, через внутрішньобудинкові пориви і пошкодження стояків частково простоюють без обігріву 12 багатоповерхових будинків.
 
За словами Марини Ясинської, оперативний штаб з координації дій запуску теплової системи під керівництвом начальника ЖКГ області Вадима Осипенкова докладає всіх зусиль для того, щоб дати тепло в усі постраждалі від аварії будинку вже до кінця нинішньої доби.
 
За розпорядженням міського голови Краматорська Геннадія Костюкова, в ЖЕКах організована безкоштовна видача електрообігрівальних приладів. На даний момент, закуплено більше 100 електрообігрівачів. З питань забезпечення цими приладами, а також по всім аварійним ситуаціям, пов'язаним з теплопостачанням, городянам пропонується звертатися за телефонами.
 
Коментарі (0)