ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ2014 рік обіцяє фінансові поліпшення дорожній галузі

2014 рік обіцяє фінансові поліпшення дорожній галузі

Фінансування дорожньої галузі у 2014 році за рахунок дорожнього фонду збільшиться на 9% та наблизиться майже до 20 млрд грн.

Кабінет Міністрів планує виділити на ремонт доріг у 2014 році до 20 млрд грн. Про це під час години запитань до уряду заявив перший заступник Міністра фінансів Анатолій Мярковський, - повідомляє «Укрінформ».

«Фінансування дорожньої галузі у наступному році буде здійснюватися за рахунок визначених джерел. По-перше, так званого, дорожнього фонду в обсязі 17,4 млрд грн, що на 9% більше плану цього року».

Крім того, заплановано фінансування галузі за рахунок запозичень міжнародних установ. За попередньою оцінкою, ця сума складає 2,3 млрд грн. При цьому Анатолій Мярковський зауважив, що у разі реалізації проектів за рахунок державних гарантій та коштів інвесторів, ця сума може збільшуватися.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у наступному році без шкоди основним магістралям в Україні розпочнеться комплексне відновлення міських автошляхів. На цьому наголошує Президент і запевняє, - підготовчі роботи до цього тривають вже зараз.

 
Коментарі (0)