ГоловнаНовини ЖКГТранспорт27 листопада в’їзд у Київ обмежений

27 листопада в’їзд у Київ обмежений

Це стосується великогабаритного транспорту й пов’язане з очікуваним снігопадом.

 

Це стосується великогабаритного транспорту й пов’язане з очікуваним снігопадом.

За інформацією мера столиці Віталія Кличка, оприлюдненою у Телеграм, сильні снігопади й ожеледицю прогнозують синоптики в Києві 26-27 листопада.

Зокрема, вдень 26 листопада та вночі 27 листопада очікується значний приріст снігового покриву та посилення вітру до 17-22 м/с, хуртовини, снігові замети, на дорогах — ожеледиця.

В’їзд у місто великогабаритного транспорту в понеділок, 27 листопада, буде обмежений в пікові години. ️Таке рішення прийняла сьогодні, 24 листопада, Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через прогнозований снігопад.

Пояснюється, що це дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Керівників підприємств із перевезення вантажів, зокрема на великі дистанції, просять врахувати обмеження при плануванні маршрутів та не створювати накопичення автотранспорту на в’їздах до міста.

Власників підприємств, що здійснюють організовані пасажирські перевезення на території області, просять за можливості, обмежити поїздки в цей час.

«Звертаюся до водіїв і пішоходів зважати на погодні умови й бути максимально обережними на дорогах. Без нагальної потреби не виїжджайте в місто приватним авто. Скористайтеся громадським транспортом. А якщо виїхали автівкою, — не паркуйте її вздовж узбіччя доріг і на тротуарах. Це заважає роботі снігоприбиральної техніки», — написав Кличко.

 

 
Коментарі (0)