ГоловнаПослугиФінансування ЖКГНа магістральних газопроводах тривають ремонтні роботи

На магістральних газопроводах тривають ремонтні роботи

В Україні ремонтують магістральні газопроводи, аби максимально зменшити можливі технологічні витрати палива, а також, забезпечити отримання природного газу споживачами у повному обсязі.

В Україні до 21 серпня триватимуть планово-профілактичні та ремонтні роботи на магістральних газопроводах. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укртрансгазу».

Зокрема, роботи проводяться на газопроводах: «Єлець-Кременчук-Кривий Ріг» та «Ананьїв-Тираспіль-Ізмаїл», компресорних станцій «Решетилівка», «Кіровоградська», «Ромни», «Ананьїв», «Тарутине», «Орловка».
 
«Проведення зазначених робіт не впливає на транспортування газу для споживачів України та Європи», – йдеться в повідомленні.
 
Як зазначається, всього протягом поточного року заплановано провести 16 комплексів планово-профілактичних та ремонтних робіт.
 
«Систематична синхронізація ремонтно-профілактичних робіт дозволяє максимально зменшити можливі технологічні витрати від простою потужностей, як видобувних, так і транспортних, а також забезпечити отримання природного газу споживачами у повному обсязі. Варто відзначити, що унікальність вітчизняної газотранспортної системи дозволяє одночасно транспортувати газ, закачувати в підземні сховища та проводити ремонтно-профілактичні роботи», - повідомляє прес-служба «Укртрансгазу».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», середньозважена вартість газу, імпортованого НАК «Нафтогаз України» за усіма напрямками, включно з транспортуванням до кордону України у ІІ кварталі 2015 року становила 268 дол. за тис. куб. м у порівнянні з 350 дол. за тис. куб. м у І кварталі. 
 
Коментарі (0)