5 причин придбати iPhone 12

Цей гаджет відповідає всім вимогам сучасного споживача. Головне вибрати телефон, який ще у гарному стані. Тоді проблем не буде

 

Якщо хочеться змінити старий яблучний гаджет на новий і при цьому не переплачувати, то варто подумати про iphone 12 б у. Цей гаджет відповідає всім вимогам сучасного споживача. Головне вибрати телефон, який ще у гарному стані. Тоді проблем не буде.

Дизайн iPhone 12

Розташування роз'ємів трохи змінилося. Гнізда для навушників немає, як і карти пам'яті. Слот для SIM-карти «переїхав» на ліву грань. E-SIM все ще підтримуються.

Екран не дряпається, як зазначає виробник.

Слід виокремити такі характеристики iPhone 12:

· габарити: 146.7 x 71.5 x 7.4 мм;

· вага: 162 грами;

· колір корпусу: білий, чорний, червоний, зелений, синій;

· матеріали корпусу: алюміній та скло

· захист: IP68.

Дизайн у нових iPhone фантастичний. iPhone 12 зовсім не виглядає і не відчувається великим. Незважаючи на великий екран, він чудово поміщається в долоню, і його знову можна носити в кишені джинсів. Це дуже зручно, оскільки багато хто саме через габарити смартфону носить його у руці, а це не завжди комфортно, особливо, коли потрібно нести пакети, сумку або коробку.

OLED-дисплей у iPhone 12

OLED-дисплей безперечно пішов на користь новому айфону. Це дозволило помітно зменшити рамки, а відтак і габарити смартфона. Монобрів все ще на місці, що подобається геть не усім користувачам та потенційним майбутнім власникам.

Експерти зазначають, що дивитися на дисплей iPhone 12 в рази приємніше, різниця з iPhone 11 разюча. Максимальна яскравість тепер 1200 ниток, тому все видно і при яскравому світлі. Якщо зробити мінімальну - зображене на екрані, як і раніше, залишається чітко помітним. Темна версія стала ще чорнішою, що подобається прихильникам такого варіанту екрану.

Швидкість роботи iPhone 12

Apple пішла вже второваною дорогою: дала всім новим iPhone 12 серії найпотужніший процесор для смартфонів - A14 Bionic, але урізала обсяг оперативної пам'яті для молодших моделей. iPhone 12 та iPhone 12 Mini отримали 4 Гбайт оперативної пам'яті, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max отримали 6 Гбайт оперативної пам'яті.

Швидкість роботи iPhone 12 бездоганна. Новий процесор чудово справляється з іграми, не кажучи вже про повсякденні завдання, і що ще важливіше, з обробкою знімків та відео. Саме завдяки A14 Bionic знімки навіть на молодші моделі айфонів 2020 виходять такими крутими.

Якість зйомки в iPhone 12

Кольори на знімках, зроблених iPhone 12, традиційно виглядають трохи тепліше, ніж у житті, але це легке порушення білого балансу на 90% знімків виглядає дуже вдало. Експерти зазначають, що кадри, зроблені у нічному режимі, виходять добре деталізованими, не жовтять, а постобробка часом дає химерні та симпатичні ефекти. У нічний режим камера переходить автоматично, а він підтримується всіма камерами, включаючи фронтальну.

Гарний акумулятор

Зарядженого до 100% iPhone 12 вистачає на добу роботи і це якщо не дивитися відео та грати в ігри, робити фото, відео. Також телефон не вимикається на морозі. Більше не потрібно повсюди носити з собою зарядку.

 

 

 

 
Коментарі (0)