ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика680 тонн обладнання для проведення ремонтних робіт отримали енергетики Миколаївщини

680 тонн обладнання для проведення ремонтних робіт отримали енергетики Миколаївщини

Для проведення ремонтних робіт 680 тонн обладнання та матеріалів отримали енергетики Миколаївщини від Міненерго, про це повідомив Міністр енергетики України Герман Галущенко
Для проведення ремонтних робіт 680 тонн обладнання та матеріалів отримали енергетики Миколаївщини від Міненерго, про це повідомив Міністр енергетики України Герман Галущенко, перебуваючи у Миколаївській області.
 
Під час наради з керівництвом області та очільниками енергетичних підприємств обговорили поточний стан енергозабезпечення регіону та заходи щодо підготовки до наступного опалювального сезону.
 
«Найскладніший опалювальний сезон в історії України практично завершено. Ми його гідно пройшли. І вже зараз разом з колегами на місцях визначили основні завдання і заходи та розпочинаємо підготовку до наступного ОЗП», - зазначив Герман Галущенко.
 
Міністр енергетики відзначив особливий внесок миколаївських енергетиків у відновлення електропостачання в області. Зокрема, нещодавно було заживлено останній населений пункт, який тривалий час через військові дії залишався без світла.
 

Під час відвідання АТ «Миколаївобленерго» Міністр передав чергову партію енергетичного обладнання від міжнародних партнерів. Загалом за координації Міненерго миколаївські енергетики отримали понад 680 тонн різного обладнання і матеріалів для проведення ремонтних та відновлювальних робіт. Ще близько 4 млн євро з Фонду енергетичної підтримки України найближчим часом буде спрямовано на закупівлю енергетичного обладнання та матеріалів для потреб Миколаївщини. 

 
Коментарі (0)