ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика7 електростанцій ДТЕК виходять їх режиму роботи в ізоляції

7 електростанцій ДТЕК виходять їх режиму роботи в ізоляції

У «ДТЕК Енерго» повідомили, що у зв'язку з ослабленням карантинних заходів, компанія завершить ізольований режим роботи на семи з дев'яти своїх електростанцій, передає енергореформи

У «ДТЕК Енерго» повідомили, що у зв'язку з ослабленням карантинних заходів, компанія завершить ізольований режим роботи на семи з дев'яти своїх електростанцій, передає енергореформи.

«Епідеміологічна ситуація в регіонах роботи ТЕС" ДТЕК Енерго "покращується. У зв'язку з цим шість ТЕС компанії і одна ТЕЦ з 12 травня виходять з режиму суворої ізоляції », - повідомляють в компанії.

В регіонах, де рівень захворюваності коронавірусів залишається стабільно високим, ізольований режим роботи продовжується до 22 травня, це Бурштинська і Добротвірська ТЕС.

«Ми працювали в ізольованому режимі понад 50 днів. Практика показала, що такий підхід був правильним - за весь період роботи в особливому режимі жоден співробітник ТЕС в ізоляції не захворів, а наші підприємства забезпечили надійність роботи української енергосистеми », - говорить генеральний директор Дмитро Сахарук.

 

 
Коментарі (0)