ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГА.Герус: Ціни на газ для населення за сім місяців знизилися майже 35%

А.Герус: Ціни на газ для населення за сім місяців знизилися майже 35%

Ціни на газ для населення за сім місяців знизилися на майже 35%. Про це повідомив представник Президента в Кабміні, голова комітету Верховної Ради з питань енергетики та ЖКП Андрій Герус
Ціни на газ для населення за сім місяців знизилися на майже 35%. Про це повідомив представник Президента в Кабміні, голова комітету Верховної Ради з питань енергетики та ЖКП Андрій Герус на своїй сторінці у Facebook.
 
"Новини енергетичних ринків. Ціна на газ для населення у жовтні знизилася майже на 5%. Це буде у відображено у платіжках, які українці отримають за минулий місяць. За останні 7 місяців зниження ціни на газ для населення склало майже 35%", - написав Андрій Герус.
 
Надаємо, українці побачать у своїх рахунках за комунальні послуги за жовтень майже 5%-ве зниження вартості газу. Про це заявив голова Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус.
 
Також Андрій Герус впевнений, що в Україні відбувається зниження вартості електроенергії на оптових ринках: "Так, протягом останніх двох місяців ціна на електричну енергію знизилась майже на 20 коп".
 

 

 
Коментарі (0)