ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГА.Герус заявляє, що скасування оплати комуналки для пенсіонерів віком понад 70 років потребує аналізу

А.Герус заявляє, що скасування оплати комуналки для пенсіонерів віком понад 70 років потребує аналізу

Представник президента у Кабінеті міністрів Андрій Герус заявляє, що ідея скасування оплати комунальних послуг для малозабезпечених пенсіонерів віком більше 70 років потребує аналізу та фінансових ресурсів
Представник президента у Кабінеті міністрів Андрій Герус заявляє, що ідея скасування оплати комунальних послуг для малозабезпечених пенсіонерів віком більше 70 років потребує аналізу та фінансових ресурсів, про це він сказав у виборчому штабі партії "Слуга народу". 
 
За словами Андрія Геруса, проводився аналіз цієї ідеї: "Тут потрібно розуміти, скільки фінансових ресурсів вона потребує, тому що якщо десь не оплачуються житлово-комунальні послуги, вони мають за рахунок чогось покриватися... Якщо ми станемо більш багатою державою, де у нас будуть вільні ресурси, тоді така ідея, можливо, теоретично має право на існування. Вона потребує аналізу".
 
Нагадаємо,  раніше президент Володимир Зеленський заявив про розробку економічної моделі, яка передбачатиме скасування оплати комунальних послуг малозабезпеченими пенсіонерами віком більше 70 років. 
 
Коментарі (2)
Коля Пухов
22 Липня 2019 p. 21:15
Пенсіонери отримують пенсію, а тим часом багато осіб непенсійного віку взагалі не мають ні зарплати, ні пенсії: звільнені з попереднього місця роботи у зв"язку з різноманітними "ліквідаціями" держпідприємств; тобто стали безробітними з ініціативи держави і по незалежним від них причинам - ось кому треба скасувати оплату комуналки, а не пенсіонерам.
Коля Пухов
22 Липня 2019 p. 21:35
Вони стали безробітними саме з вини держави, а не з власної ініціативи; і саме по незалежним від них причинам. Позбавивши їх заробітної плати держава вже нанесла їм шкоду. Тому скасування для цієї категорії безробітних оплати комуналки було б логічним і доречним, як компенсація нанесеної шкоди.