ГоловнаНовини ЖКГТранспортАеропорт Миколаєва прийняв перший авіарейс

Аеропорт Миколаєва прийняв перший авіарейс

Передбачається, що авіасполучення між столицею і Миколаєвом буде регулярним

Передбачається, що авіасполучення між столицею і Миколаєвом буде регулярним.

Аеропорт Миколаїв прийняв перший рейс з Києва авіакомпанії Dream Wind, яка, як передбачається, буде виконувати перельоти на цьому маршруті на регулярній основі.

Раніше повідомлялося, що квитки на рейс Київ-Миколаїв-Київ почали продавати з 30-відсотковою знижкою - за 1680 грн замість 2400. Однак скористатися системою бронювання і купити квиток на сайті Миколаївського аеропорту у ЦТС не вийшло через недоробки сайту. Разом з тим, процес бронювання можна завершити в телефонному режимі. Оплата квитка можлива в касі безпосередньо перед вильотом.

Варто відзначити, що на 26 грудня зворотний рейс з Миколаєва до Києва (Жуляни) не відбудуться. Найближчий переліт Миколаїв-Київ запланований на 29 грудня. У той же день відбудеться і рейс Київ-Миколаїв.

Крім того, в середу відбудеться і перший міжнародний рейс з аеропорту Миколаїв. Чартерний переліт в Шарм-ель-Шейх виконає інша українська авіакомпанія - SkyUp. Відомо, що за станом на 25 грудня на рейс до Єгипту вже були продані всі місця.

"Рейси на Шарм-ель-Шейх будуть регулярними. Наступний, за завтрашнім, відбудеться 2 січня 2019 року", - повідомив у вівторок директор миколаївського аеропорту Федір Барна.

 

 
Коментарі (0)