ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаАкції «Чернівціобленерго» вдалося продати за 70 млн грн

Акції «Чернівціобленерго» вдалося продати за 70 млн грн

Акції ПАТ «Чернівціобленерго» у результаті сьогоднішніх торгів дісталися ТОВ «ВС Енерджі Інтернешнл Україна», яке запропонувало за пакет акцій 70 млн грн

Акції ПАТ «Чернівціобленерго» у результаті сьогоднішніх торгів дісталися ТОВ «ВС Енерджі Інтернешнл Україна», яке запропонувало за пакет акцій 70 млн грн.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Фонду держмайна.

Як зазначається у повідомленні, у конкурсі з продажу 45% акцій ПАТ «Чернівціобленерго» взяли участь дві компанії – ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» та ТОВ «ВС Енерджі Інтернешнл Україна».

Початкова вартість пакета акцій, заявлена в оголошенні про конкурс, становила 65 млн грн. На торгах було зроблено 7 кроків.

При цьому конкурсні пропозиції щодо стартової ціни пакета акцій ТОВ «ВС Енерджі Інтернешнл Україна» склали 65,1 млн грн, ТОВ «ЛЕО» - 65,45 млн грн.

Нагадаємо, як повідомляло «У.К.», 3 лютого мав відбутися продаж пакета акцій ПАТ «Вінницяобленерго», але засідання не відбулося через відсутність кворуму міжвідомчої конкурсної комісії.

Дещо раніше подібна ситуація виникла і щодо конкурсу з продажу пакета акції ПАТ «Закарпаттяобленерго» - 20 січня конкурсна комісія не змогла розпочати свою роботу у зв'язку з відсутністю кворуму.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)