ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаАкції ПАТ «Дніпроенерго» дістануться Ахметову вже післязавтра

Акції ПАТ «Дніпроенерго» дістануться Ахметову вже післязавтра

На конкурс з продажу 25% акцій ПАТ «Дніпроенерго», призначений на 11.01.2012 року, було подано одну заявку – від компанії ДТЕК Holdings Ltd

12 березня 2012 року об 11:00 у Фонді державного майна відбудеться засідання конкурсної комісії з приватизації ПАТ «Дніпроенерго», на якому буде оголошено результати оцінки пакета акцій ПАТ та запропоновано учаснику конкурсу ДТЕК Holdings Ltd підписати договір купівлі-продажу цього пакета.

На конкурс з продажу 25% акцій ПАТ «Дніпроенерго», призначений на 11.01.2012 року, було подано одну заявку – від компанії ДТЕК Holdings Ltd. Відповідно до її пропозиції, розглянутої на засіданні конкурсної комісії з продажу акцій ПАТ «Дніпроенерго», учасник конкурсу запропонував за пакет акцій енергокомпанії 1,1741 млрд грн.

Початкова вартість державного пакета акцій ПАТ «Дніпроенерго» становить 1,1740 млрд. грн.

Відповідно до «Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій акціонерних товариств», якщо на конкурс з продажу пакета акцій подана заявка від однієї компанії, то необхідно проведення незалежної оцінки пакета. Після затвердження її результатів, Фонд державного майна звертається до учасника конкурсу з пропозицією підписати договір купівлі-продажу.

Ціна продажу пакета не може бути нижчою за запропоновану учасником на конкурсі.

Засідання конкурсної комісії з визначення переможця конкурсу з продажу ПАТ «Дніпроенерго» дивіться в оnline-трансляції на сайті ФДМУ www.spfu.gov.ua

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)