ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняА.Коболєв:«Держгеонадр перешкоджає нормальній роботі НАК« Нафтогаз України»

А.Коболєв:«Держгеонадр перешкоджає нормальній роботі НАК« Нафтогаз України»

Державна служба геології та надр перешкоджає нормальній роботі НАК «Нафтогаз України» та її дочірніх компаній, заявив глава правління НАК Андрій Коболєв
Державна служба геології та надр (Держгеонадра) перешкоджає нормальній роботі НАК "Нафтогаз України" і її дочірніх компаній, заявив глава правління НАК Андрій Коболєв, повідомляє Інтерфакс-Україна
 
"Вони не тільки не продовжують ліцензії" Укрнафти "за рішенням суду, а й забирають ліцензії" Нафтогазу ", не продовжують ліцензії" Укргазвидобування ", - сказав він журналістам в кулуарах 14-й щорічній конференції YES.
 
Андрій Коболєв уточнив, що 14 вересня 2017 року був рішення суду першої інстанції, ініційоване Держгеонадрами, про призупинення дії ряду ліцензій.
 
"Ми ще поборемося", - заявив глава НАК "Нафтогаз України".
 
Йому важко припустити, чим керується відомство в таких діях, однак сказав, що радив керівництву Держгеонадр "жити не однієї каденцією".
 
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, коментуючи на прохання журналістів ситуацію в Держгеонадрах, зазначив, що систему відомства "треба перебудовувати з точки зору її прозорості". Глава уряду також заявив, що готовий і далі підтримувати "Укргазвидобування" в його роботі по нарощуванню видобутку.

"Ви ж знаєте, що я підтримую" Укргазвидобування ". А інакше як би вони домоглися зростання видобутку на 600-700 млн кубів на рік? Без моєї допомоги, вони, напевно, жодного куба не видобули б", - сказав Володимир Гройсман. 

 
Коментарі (0)