ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВАмериканці пообіцяли впоратися з кримським сміттям

Американці пообіцяли впоратися з кримським сміттям

Американські інвестори планують реалізувати в Криму проект з переробки ТПВ

Інвестори зі Сполучених Штатів Америки мають намір реалізувати в Криму проект з переробки твердих побутових відходів. 

Про це йшлося під час зустрічі Голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолія Могильова та Президента компанії «Sher Technologies, LLC» Рохайні Метті, інформує прес-служба Радміну АРК.

Анатолій Могильов зазначив, що підвищення інвестиційної привабливості регіону є одним із пріоритетних завдань керівництва Автономії. «Президент України Віктор Янукович визначив Крим регіоном пріоритетного розвитку. Ми працюємо над створенням максимально комфортних умов для роботи бізнесу. Влада гарантує інвестору, який створить робочі місця і вигідне для Криму виробництво, максимальну допомогу і сприяння», - заявив Голова Ради міністрів АРК.

Керівник американської компанії наголосив, що співпраця з Кримом є  пріоритетною: «Інвестор бере на себе зобов'язання з фінансування проекту, створення відповідних потужностей і навчання персоналу».

Проект передбачає будівництво комплексу для переробки твердих побутових відходів з виробництвом електроенергії. Важливою перевагою даного проекту є його енергобезпека. Майданчиками для реалізації проекту попередньо розглядаються Сімферопольський район і Керч. «Крим зацікавлений у такій співпраці. Вважаю, нам необхідно створити робочу групу, яка підготує план покрокових дій з реалізації цього проекту», - резюмував Анатолій Могильов. 

 
Коментарі (0)