ГоловнаНовини ЖКГТранспортАМКУ перевірить змову між трьома підрядниками, залученими в «Великому будівництві»

АМКУ перевірить змову між трьома підрядниками, залученими в «Великому будівництві»

Антимонопольний комітет перевірить можливі ознаки змови між трьома підрядниками, залученими в програмі «Велике будівництво».
Антимонопольний комітет перевірить можливі ознаки змови між трьома підрядниками, залученими в програмі «Велике будівництво».
 
Про це розповіла пресслужба АМКУ.
 
При цьому стабільною тенденцією стало те, що в подібних розслідуваннях неодмінно фігурує компанія «Автомагістраль-Південь», яка торік скупчила довкола себе найбільше замовлень на прокладання і ремонт доріг. Цього разу в матеріалах, які вивчатиме АМКУ, фігурують ще дві компанії, серед яких державний «Харківський облавтодор».
 
Ці три компанії змагалася на тендерах на утримання шляхопроводів Харківщини та Донеччини, причому цінові пропозиції майже не відрізнялися. А після перемоги на конкурсі «Автомагістраль-Південь» своїх прямих конкурентів залучила до справи у якості субпідрядників.
 

Нагадаємо, що раніше АМКУ відкрив справи проти шести облгазів. Слідчі АМКУ встановили, що цінові пропозиції на природний газ для населення з листопада 2020 по січень 2021 перевищували ціни їх конкурентів на ринку до 40%. 

 
Коментарі (0)