ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГАМКУ відкрив нові справи на постачальників газу

АМКУ відкрив нові справи на постачальників газу

Західне міжрегіональне відділення комітету відкрило справи щодо "Львівгаз збуту", "Закарпатгаз збуту", "Волиньгаз збуту", "Івано-Франківськгаз cбита" і "Рівнегаз cбита".

Підрозділи Антимонопольного комітету відкрили нові справи стосовно дев'яти регіональних постачальників газу. Про це повідомив глава Київського обласного територіального відділення АМКУ в Facebook.

Зокрема, Західне міжрегіональне відділення комітету відкрило справи щодо "Львівгаз збуту", "Закарпатгаз збуту", "Волиньгаз збуту", "Івано-Франківськгаз cбита" і "Рівнегаз cбита".

До того ж Південно-Західне відділення початок справи проти "Хмельницькгаз збуту", "Вінницягаз збуту", "Кременецького УПРГ" (Тернопільська обл.) І "Чернівцігаз збуту".

Всі справи відкриті за ознаками зловживання монопольним становищем при формуванні ціни. Крім того, найближчим часом АМКУ перевірить постачальників і в інших регіонах.

Також 26 січня в АМКУ прибули представники "Київоблгаз збуту", "Житомиргаз збуту", "Чернігівгаз збуту" і "КіевГазЕнерджі". Вони надали усні пояснення до протоколу про "своє бачення" ситуації на ринку газу і формуванні ціни.

При цьому "Черкасигаз збут" і "Уманьгаз збут" відмовилися від зустрічі, пославшись на небезпеку зараження коронавірусів.

Антимонопольники вже направили вимоги про надання інформації в зазначені компанії і чекають на відповідь через 10 днів. Після аналізу всіх наданих даних перші висновки будуть через 2 місяці.

 

 

 
Коментарі (0)