ГоловнаНовини ЖКГТранспортАМКУ викрив змову при будівництві столичного Подільського мосту

АМКУ викрив змову при будівництві столичного Подільського мосту

Антимонопольний комітет України оштрафував ТОВ «‎Форма»‎ і ТОВ «‎Еко-Буд Трейд»‎ на загальну суму 182,5 млн грн. У прес-службі АМКУ зазначили, що штраф було накладено за змову на тендері з виконання генпідрядних робіт на Подільському мості через річку Дні

 

Антимонопольний комітет України оштрафував ТОВ «‎Форма»‎ і ТОВ «‎Еко-Буд Трейд»‎ на загальну суму 182,5 млн грн. У прес-службі АМКУ зазначили, що штраф було накладено за змову на тендері з виконання генпідрядних робіт на Подільському мості через річку Дніпро в Києві.

«‎Комітет встановив, що внаслідок змови переможцем стало ТОВ «‎Еко-Буд-Трейд»‎. З ним було укладено відповідні договори на загальну суму 6,1 млрд грн з ПДВ і компанія наразі будує мостовий перехід»‎, — йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією, вищезгадані компанії позбавлені права на участь у публічних закупівлях терміном на три роки.

Раніше ми повідомляли, що Служба автомобільних доріг у Запорізькій області уклало з ТОВ «‎Автомагістраль-Південь» угоду вартістю 116,86 млн грн на додаткові роботи по ремонту траси Т-08-20 Якимівка-Кирилівка на ділянці км 2+848 — км 44+415 за переговорною процедурою.

Також ми писали про те, що розслідування у справі «Укравтодору» про розтратудвохсот мільйонів гривень під час ремонту автошляху Н-11 Дніпро-Миколаїв продовжено до 26-го січня.

 

 
Коментарі (0)