ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоАМКУ вважає, що законопроекти про «зелені» аукціони мають ознаки державної допомоги

АМКУ вважає, що законопроекти про «зелені» аукціони мають ознаки державної допомоги

В АМКУ проаналізували відповідність нової системи підтримки виробників електричної енергії з альтернативних джерел енергії до правової системи ЄС і законодавства в сфері державної допомоги Україні
Антимонопольний комітет України вважає, що законопроект №8449 «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення конкурентних умов виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії» має ознаки державної допомоги та повинен узгоджуватись із законодавством у сфері державної допомоги,  таку інформацію повідомляє прес-служба АМКУ. 
 
В АМКУ проаналізували відповідність нової системи підтримки виробників електричної енергії з альтернативних джерел енергії до правової системи ЄС і законодавства в сфері державної допомоги Україні.
 
Комітет пообіцяв налати свої пропозиції до комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки. 
 

Раніше свої зауваження до законопроектів про вровадження системи "зелених" аукціонів замість "зеленого" тарифу надала Національна комісія, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг.  

 
Коментарі (0)