ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоАндрій Рева: Над можливістю збільшити вдвічі мінімальну заробітну плату Уряд працював шість місяців

Андрій Рева: Над можливістю збільшити вдвічі мінімальну заробітну плату Уряд працював шість місяців

Над можливістю збільшити вдвічі мінімальну заробітну плату Уряд працював шість місяців, повідомив Міністр соціальної політики України Андрій Рева
Над можливістю збільшити вдвічі мінімальну заробітну плату Уряд працював шість місяців. Про це Міністр соціальної політики України Андрій Рева повідомив в Інституті Горшеніна, де проходив круглий стіл на тему „Підвищення мінімальної заробітної плати в два рази: торжество соціальної справедливості чи популізм?”.
 
Відповідаючи на різноманітні запитання журналістів та експертів, Міністр соціальної політики назвав декілька джерел, за рахунок яких і стало можливим радикально підняти розмір мінімальної зарплати. Зокрема, це - зростання суми податків і єдиного соціального внеску, що вираховуються залежно від суми мінімальної заробітної плати. 

А це означає, що якщо остання виросте вдвічі, то й розмір зазначених відрахувань також зросте вдвічі. Крім того, таким кроком Уряд планує вивести з тіні певну частину зарплат у приватному секторі. Як відомо, в Україні в тіні перебуває майже 50% економіки. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
01 Листопада 2016 p. 21:46
Ну і кого тепер можна здивувати новим потужним витком знецінення гривні?