ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГА.Рева:«Ми знайшли понад 20 тис. громадян, які отримували «подвійні» субсидії»

А.Рева:«Ми знайшли понад 20 тис. громадян, які отримували «подвійні» субсидії»

Міністерство соціальної политики України створило єдиний реєстр субсидіантів, в результаті виявивши громадян, які отримували «подвійні» субсидії.
Міністерство соціальної политики України створило єдиний реєстр субсидіантів, в результаті виявивши громадян, які отримували «подвійні» субсидії.
 
Про це розповів очільник Міністерства соціальної політики України Андрій Рева. 
 
"Ми знайшли більше 20 тис. громадян, які отримували "подвійні" субсидії. 90% з них отримували "подвійні" субсидії на міжобласному рівні",  розповів Рева під час презентації реєстру субсидіантів на засіданні уряду.
 
"Подвійні" субсидіанти одночасно отримували державну допомогу по оплаті комунальних послуг та енергоносіїв за кількома об’єктами нерухомості в різних регіонах. Найчастіше такі випадки виявляли в Києві.
 

Також Андрій Рева розповів, що перед впровадженням монетизації субсидій з 2019 року, проводиться верифікація субсидіантів. За субсидіями вже звернулось більше половини громадян, які мали на це право. Автоматично субсидії призначили 2,6 млн сімей в травні. Як уточнює Рева, не всі отримують субсидії влітку - близько 800 тис. громадян почнуть отримувати їх з початком опалювального сезону.  

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
23 Серпня 2018 p. 18:30
Багато осіб непенсійного віку звільнені з попереднього місця роботи у зв"язку з різноманітними "ліквідаціями", "реорганізаціями" і т.п. держустанов; тобто позбавлені засобів існування по незалежним від них причинам, з ініціативи держави. І якщо у сім"ї є така особа, то тепер, по новим правилам , такій сім"ї СУБСИДІЯ призначатись не буде. Фактично виходить, що людина не має доходу з вини держави, а постраждає від цього те домогосподарство, у якому проживає ця людина...