ГоловнаНовини ЖКГЖитлоАвстрія обіцяє оплатити будівництво тимчасового житла для біженців

Австрія обіцяє оплатити будівництво тимчасового житла для біженців

Австрія обіцяє надати фінансову допомогу Україні для будівництва тимчасового житла для вимушено переселених людей зі сходу країни.

Австрія має намір фінансувати будівництво тимчасового житла для 500 біженців з Донбасу. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та федеральний Міністр Європи, інтеграції та іноземних справ Себастіан Курц на зустрічі обговорили ситуацію в Україні, зокрема можливість допомоги переселенцям зі сходу країни.
 
«В рамках візиту (23-24 січня в Австрії відбулися переговори з федеральним Міністром Європи, інтеграції та закордонних справ Австрії Себастіано Курцем. Обговорювалася ситуація в Україні. Сторони були єдині в тому, що процес мирного врегулювання в Україні потребує нових імпульсів. Підкреслювалася необхідність припинення вогню, проведення засідання тристоронньої контактної групи і повноцінної реалізації мінських домовленостей», - повідомляє прес-служба МЗС України.
 
«Австрія заявила про намір фінансувати будівництво тимчасового житла для 500 біженців з Донбасу і брати участь в інших проектах допомоги цивільному населенню України», - підкреслюється в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Хмельницькому більше двох десятків сімей стали новоселами завдяки участі в державних житлових програмах.
 
Коментарі (0)