ГоловнаПослугиФінансування ЖКГ«Укрзалізниця» відзвітувала про ремонтні роботи

«Укрзалізниця» відзвітувала про ремонтні роботи

Українцям відзвітували про відновлювальні роботи на залізницях. Зокрема, там відремонтували 21 переїзд та на 46 уклали переїзний залізобетонний настил.

Станом на вересень залізничники оновили капітальним ремонтом 21 переїзд, на двох – покращили видимість і на 46 – уклали переїзний настил зі збірного залізобетону.  Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Окрім того, до кінця 2015 року автоматичною світлофорною сигналізацією буде обладнано 6 переїздів, відремонтовано капітальним ремонтом – 53 та на 31 об’єкті буде укладено переїзний настил із збірного залізобетону. 
 
«Роботи проводяться у рамках виконання Галузевої програми забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах на 2011-2015 роки і виключно на кошти залізниць», – йдеться в повідомленні.
 
Зазначимо, всього на залізницях України експлуатується 5259 залізничних переїздів, із них автоматичною переїзною сигналізацією обладнано – 4084. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниця» заявляє, що не має жодного відношення до намірів самопроголошеної «ЛНР» запустити поїзд Луганськ – Ростов. Залізничники наголошують, що не співпрацюють із терористами, а така поїздка є загрозою безпеці пасажирів.
 
Коментарі (0)