ГоловнаНовини ЖКГТранспортАвтоперевізники ризикують потрапити під нагляд

Автоперевізники ризикують потрапити під нагляд

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що на сьогодні необхідно більш чітко регламентувати діяльність автоперевізників.

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що на сьогодні необхідно більш чітко регламентувати діяльність автоперевізників. Про це він повідомив під час спілкування у соціальній мережі Фейсбук, коментуючи питання: чи не будуть у зв'язку з численними дорожніми катастрофами переглядатися правила безпеки на дорозі і посилюватися вимоги до водіїв, які перевозять велику кількість пасажирів, - інформує Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Глава Уряду зазначив, що у зв'язку з тим, що в минулі вихідні у Чернігівській області сталося ДТП, в якому загинули російські паломники, уже дано доручення скорегувати правила безпеки під час руху екскурсійних автобусів: «Зокрема, встановити більш жорсткий контроль за станом здоров'я водіїв, ступенем їх стомленості, важливо, щоб вони нормально відпочивали, мали нормальну реакцію, також необхідно посилити контроль за технічною справністю автобусів».

При цьому Микола Азаров вважає, що в цьому зв'язку необхідно скоординувати дії з іншими країнами: як зробити більш безпечною діяльність з перевезення громадян.

«На жаль, такі трагедії відбуваються не тільки в Україні. Мабуть, нам потрібні скоординовані дії: як зробити більш безпечною цю діяльність», - сказав Прем'єр-міністр, додавши, що, зрозуміло, що дуже важливо стежити за якістю дороги і про особливі умови пересування транспортних засобів з людьми у нічний період, в умовах поганої видимості, слизьких доріг. «Тобто настав момент, коли необхідна більш чітка регламентація такого виду діяльності», - підсумував Микола Азаров.

 
Коментарі (0)