ГоловнаНовини ЖКГТранспортАзаров спробує подружити водіїв з українськими дорогами

Азаров спробує подружити водіїв з українськими дорогами

За словами Азарова, найголовніше – будівництво автошляхів, які повністю відповідають європейським вимогам. При цьому не менш важливою є інформативність автошляхів та їх інфраструктурне облаштування

Українські автошляхи мають бути «дружніми» для учасників дорожнього руху.

На цьому наголосив Прем'єр-міністр Микола Азаров під час засідання Кабінету міністрів 8 серпня 2012 року, інформує прес-служба уряду.

За словами Азарова, найголовніше – будівництво автошляхів, які повністю відповідають європейським вимогам. «Вже наступного року всю Україну із Заходу на Схід і з Півдня на Північ можна буде проїхати саме такими дорогами», - зазначив він.

При цьому Глава уряду наголосив, що не менш важливою є інформативність автошляхів та їх інфраструктурне облаштування. «У нас десятки кілометрів можна проїхати, не зустрівши жодної інформації, попередження про очікувані складнощі на трасі, повідомлень про доступні сервіси тощо. Десятки кілометрів посеред голого поля можна проїхати без можливості зупинитися, нормально перепочити», - підкреслює прем’єр.

«Немає превентивних засобів, щоб не дати водію заснути, щоб поновити увагу до дороги. І так далі. Це теж велика робота, паралельна з будівництвом автошляхів», - підсумував Микола Азаров.

 
Коментарі (0)