ГоловнаНовини ЖКГАзаров вже шукає нових керівників МінрегіонбудЖКГ

Азаров вже шукає нових керівників МінрегіонбудЖКГ

Протягом найближчого тижня буде підібрана кандидатура на посаду Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України, а також на посаду його заступника. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає РБК-Україна. «Сьо

Протягом найближчого тижня буде підібрана кандидатура на посаду Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України, а також на посаду його заступника. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає РБК-Україна.

«Сьогодні було ухвалено дуже складне рішення (про звільнення Віктора Тіхонова з посади Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства). Проте, зараз ведеться робота з підбору кандидатур на данну посаду. Кандидатури я поки не називатиму, але такі є. Звичайно, люди, які працювали на даних посадах, віддавали всі свої сили. Проте, необхідні інші підходи і нові рішення. (Так що) протягом найближчого тижня ми підберемо кандидатури», - сказав Азаров.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Віктор Янукович звільнив Віктора Тихонова з посади Віце-прем'єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Юрія Хіврича з посади Першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

 
Коментарі (0)